• About SurinamStars

 •  

  De grootste
  SurinamStars is de grootste online en best gerubriceerde databank van artiesten en bekenden van Surinaamse afkomst. De databank kent circa 50 categorieën en meer dan 600 biografieën met kleurrijke foto’s. Daarnaast biedt de site nieuws, columns, songteksten en gedichten. De databank ontvangt inmiddels duizenden bezoekers per week.

  Doelstelling
  SurinamStars wil door middel van haar databank bezoekers de gelegenheid bieden met diverse getalenteerde Surinamers kennis te maken. SurinamStars is onderdeel van Stichting Club-ParadiseFM en heeft ten doel het leveren van een bijdrage aan - en het vergroten van de kennis over - en daarmee begrip voor met name Surinaamse (maar ook de overige Caribische) gemeenschap. Het leveren van een bijdrage aan de beeldvorming omtrent multiculturele jongeren, met name van Surinaamse afkomst. Zij kunnen zich optrekken aan de role-models die op SurinamStars vermeld staan en hun eigen mogelijkheden en kansen hiermee vergroten.

  Doelgroep / Bezoekersprofiel
  SurinamStars is inmiddels de best gerubriceerde databank van Surinaamse bekende en minder bekende. De grootste groep bezoekers bevindt zich in Nederland (65%), 25% komt uit Suriname en 10% komt uit de rest van de wereld. SurinamStars is er voor iedereen die interesse heeft in de diversiteit die de Surinaamse gemeenschap te bieden heeft. De databank is bedoeld om een zo breed mogelijk publiek te verkrijgen. Een ieder kan zich bij onze databank thuis voelen.

  Onder de bezoekers van SurinamStars bevinden zich ook bekende Nederlanders van Surinaamse afkomst, die tevens in de databank van SurinamStars voorkomen. Maar ook diverse omroepen, media en andere geïnteresseerde, bezoeken geregeld SurinamStars op zoek naar bekende Surinamers en Surinaamse informatie. Inmiddels zijn er al meer dan een miljoen pagina’s bekeken op SurinamStars.

  Aansprakelijkheid / Privacy
  De inhoud of delen van de inhoud van deze website mogen alleen na toestemming van de webmaster over genomen worden. Materiaal overnemen? Neem contact met ons op. Vergeet nooit de bronvermelding te noemen.

  SurinamStars is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor de ingezonden nieuwsberichten, columns en verhalen welke worden aangeboden door diverse columnisten, schrijvers of nieuwsaanbieders. Voor vragen over een column, bericht of verhaal, kunt u contact opnemen met de betreffende columnist, schrijver of nieuwsaanbieder.